Amb aquesta recepta ja acabo la "secció" de coques d'enguany.
Aquesta coca l'he fet amb la base de coca de brioix.La recepta està en Coca de Sant Joan amb crema i pinyons.
Les cireres són de temporada, i les he caramel · litzat amb una barreja d'anis sec i sucre.
La recepta original portava rom però jo no tenia a casa.
-Base de coca de brioix
-500 grams de cireres
-100 ml de ron ,en aquesta recepta anis sec
-100 grams de sucre
Preparem la massa de briox.La deixem reposar fins que dobli el seu volum, unes 2 o 3 hores.
Li traiem l'os a les cireres i les posem en un cassó amb el rom, o anís, i el sucre.
Les deixem bullir uns 20 minuts.
Compte amb el foc perquè al contenir tant alcohol l'anis es flameja.
Quan hagi passat aquest tienpo retirem les cireres, les escorrem i deixem reduir la resta del xarop que ens hagi quedat.
Posem les cireres sobre de la massa de coca de brioix, un cop hagi passat el seu temps de repòs, i la pintem amb el xarop.
Introduïm al forn uns 20-25 minuts a 180 graus
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.