dijous, 27 de juny de 2013

Coca de cireres de temporada

Amb aquesta recepta ja acabo la "secció" de coques d'enguany.
Aquesta coca l'he fet amb la base de coca de brioix.La recepta està en Coca de Sant Joan amb crema i pinyons.
Les cireres són de temporada, i les he caramel · litzat amb una barreja d'anis sec i sucre.
La recepta original portava rom però jo no tenia a casa.


Ingredients.

-Base de coca de brioix
-500 grams de cireres
-100 ml de ron ,en aquesta recepta anis sec
-100 grams de sucre

Preparem la massa de briox.La deixem reposar fins que dobli el seu volum, unes 2 o 3 hores.
Li traiem l'os a les cireres i les posem en un cassó amb el rom, o anís, i el sucre.
Les deixem bullir uns 20 minuts.
Compte amb el foc perquè al contenir tant alcohol l'anis es flameja.
Quan hagi passat aquest tienpo retirem les cireres, les escorrem i deixem reduir la resta del xarop que ens hagi quedat.
Posem les cireres sobre de la massa de coca de brioix, un cop hagi passat el seu temps de repòs, i la pintem amb el xarop.

Introduïm al forn uns 20-25 minuts a 180 graus 





.