dimarts, 11 de juny de 2013

Tomàquets amb carbasso i tonyina

Aquesta recepta l'he adaptat del bloc de cuina de la Dolors.

A casa el tomàquet cru no té èxit, de 5 persones només a una li agrada, l'Aniol va fer l'intent de menjar i ja va dir que no li venia de gust, i no ho va tornar a intentar.
En canvi les salses de tomàquet i els tomàquets al forn si ens agraden.

Ingredients.


-Tomàquets tipus Pera
-Carbassó
-Tonyina de llauna
-Pa ratllat
-Formatge ratllat
-Farigola
-Pebre
-Oli d'oliva
-Sal
-Julivert


Partim els tomàquets per la meitat i els posem cap per avall perquè perdin tot el suc.

Del que hem tret de l'interior separem les llavors,, i piquem la resta.
Rentem bé el carbassó, ja que el podem posar amb pell i el tallem a trossos molt petits, ho barregem amb el tomàquet, i també afegim la tonyina de llauna.
Amb la barreja dels tres ingredients omplim els tomàquets.
Fem una barreja amb pa ratllat, una mica de farigola, una mica de julivert picat, el formatge ratllat, una mica de sal i una mica d'oli, posem una petita quantitat sobre dels tomàquets i el premem una mica que quedi ben posat damunt .
Ho posem al forn uns 20-25 minuts amb el gratinador els últims 5 minuts.