diumenge, 6 de maig de 2012

Carbassons farcits


Mirant que tenia a la nevera, i que em venia de gust, que sigui vegetal, he decidit fer aquests carbassons farcits, no donen molta feina ia casa els agrada i
així els nens mengen verdura de formes diferents.

Una mica el de sempre, es poden omplir del que més ens agradi, o el que tinguem a casa.


Ingredients.

-4 Carbassons
-Pebrot verd
-xampinyons
-Ceba
-Formatge per gratinar
-Sal
-Pebre

Tallem els carbassons a rodanxes molt altes i els buidem deixant un fons.En una cassola amb oli posem, tot molt talladet, primer la ceba, després  i el pebrot, i una mica del que hem tret de l'interior dels carbassons .(amb la resta  una patata,pastanagues , espinacs i un porro he fet un pure de verdures).
Quan tinguem ja tot ben passat reservem. 
Els xampinyons els he passat per la paella a part, perquè deixen anar aigua i si no queden tousHo barregen amb les altres verdures.
Quan ho tinguem ja tot omplim els carbassons i posem el formatge a sobre i els posem al forn a gratinar
Vistosos, bons, fàcils ..
(Jo no bullo les carbassons prèviament per que només en la calor del forn ja queden cuits i cruixents, i conserven el sabor).