dimarts, 15 de maig de 2012

Cigrons


Aquesta recepta la faig bastant a casa, és fàcil, porta llegum, per a mi perfecta. Ara que ja fa calor no la fare mes fins a la tardor.
Si sóc a casa a l'hora de servir-li puc afegir o una mica d'arròs o també ou dur picat.
Vaig veure la recepta en una revista i també en un programa de la televisió anglesa ... o sigui que és .. internacional!



Ingredients.

-400 Grams de cigrons
-1 Patata
-1 ceba
-1 Pastanaga
-1 pebrot
-1 Tomàquet
-Sal



Posem els cigrons en remull unes 24 hores, més o menys, els posem a l'olla exprés amb totes les verdures, sal i els deixem coure.
Quan ja estiguin traiem les verdures i un cullarot ple de cigrons i ho batem tot amb la batedora (minipimer) i ho barregem amb els cigrons de nou, rectifiquem de sal, i com us he dit se li pot afegir una mica d'arròs, o ou dur picat, o les dues coses.
Més fàcil impossible!!

En aquesta ocasió he cuit cigrons petits, però queda millor amb els anomenats Sauco, tenen millor textura i sabor i couen molt millor.