dimarts, 22 de maig de 2012

Chafoutis de cireres









Ja comença a ser temps de cireres.
Una fruita que agrada a gairebé tothom. Plenes de vitamines A, B, C, E, K, PP, ferro, calci, magnesi ....
Aquesta vegada les he preparat en "chafoutis" que és un pastís que sempre queda be.




Ingredients.

-50 Grams de Farina
-50 Grams de Maizena
-50 Grams de Mantega
-100 Grams de sucre
-4 Ous
-250 ml de llet
-sucre o essència de vainilla
-Cireres




Batem en un bol els ous amb la llet, el sucre de vainilla i la mantega fosa.Afegim la farina, la maizena i el sucre, tot ben barrejat.Ho posem tot en un motlle, folrat en mantega o amb el paper especial per forn, i repartim les cireres, les hem de posar sense l'os, si estan madures són fàcils de desossar.
Aquesta recepta és d'un blog de cuina, jo tenia una semblant, que ja havia fet altres vegades, però les proporcions eren diferents, aquesta ha quedat molt , espero que us agradi.