diumenge, 27 de maig de 2012

Rap amb carxofes. Recepte de La Carme


Aquesta recepta me l'ha donat La Carme de l’escola i la faig perquè m'ha dit que quedava molt bona, i no s'ha equivocat!!.. gràcies Carme, a més està feta amb Rap, o sigui que a casa estan d'acord, ja sabeu .. . peix sense espines ...



Ingredients.-Rap (cuetes o una cua gran tallada)
-Carxofes
-Tomàquet madur
-All
-Julivert
-Pinyons
-Sal
-Farina
-Oli d'oliva
-Avellanes, ametlles, pinyons .. etc per fer una picada





Bullim uns minuts les carxofes senseres i les escorrem, les passem per farina i les fregim.
Enfarinem i salem el rap i el fregim.
Reservem.En el mateix oli fregim també els pinyons.Fem un sofregit amb el tomàquet l'all i el julivert, hi afegim després una picada al gust (aquí cadascú fa les picades al seu gust, ami m'agraden amb avellanes, però cal posar-li també un gra d'all, sense el cor. .. i un tros de pa fregit o un carquinyoli)
Posem el rap, una mica d'aigua i ho deixem coure uns minuts.Em diu la Carme que està més bo d'un dia per l'altre i és veritat, però també està deliciós per menjar acabat de fer.És fàcil, té pocs ingredients, us animo a que ho feu.Bon profit!
I de postres Appelstrudel...propera recepta!