dissabte, 5 de maig de 2012

Pasta amb verdura i Parmesà

-->
Ahir, per casualitat, mirant la televisió vaig veure una recepta que em venia perfecta. Vam fer a casa Mongeta tendre al vapor i quedava una mica, quina pena dóna llençar menjar ... però aquesta recepta porta, o sigui que l'he aprofitat.



Ingredients.





-100 Grams de formatge parmesà ratllat
-Una mica de mantega

- 300 grams de pasta (Macarrons, fusiliespirals)
-200 Grams de Mongeta tendra
-2 Grans d'all
-1 Carbassó
-Alfàbrega fresca
-Suc de llimona




Bullim la pasta al dentei la Mongeta al vapor.reservem
En una paella posem el carbassó tallat a trossos no molt petitsno cal passar-ho molt, hi afegim la mantega, els grans d'all aixafatsel formatge Parmesà i l'alfàbrega ben picada.Posem al plat la pastasobre la Mongetai la barreja anterior, ruixen amb el suc de llimona.Llest.
En aquesta recepta hi ha truc .. si no tenim ni alfàbrega ni parmesà li podem posar directament salsa pesto ja fetajo he descobert una en Àrea de Guissona que està molt sempre tinc una a la nevera per si un dia fem una pasta així ràpida