dimarts, 29 de maig de 2012

Pastís de flam

Aquesta recepta és molt típica a França, allà ho fan bonissim, també el venen ja preparat de la marca Dr Oetker, però sempre queda millor fet a casa, és molt fàcil i queda molt bé, al Martí li ha encantat!


ingredients:

-1 Lamina de pasta brisa
-4 Ous
-150 Grams de sucre
-90 Grams de Maizena
- 1 branca de Vainilla i pell de llimona per aromatitzar.


Posem la pasta brisa en un motlle, amb el paper especial o amb el motlle untat de mantega, perquè no s'enganxi, ho posem al forn perquè agafi una mica de color, així al final ens queda una base més cruixent.

Posem a escalfar la llet amb la vainilla, jo li he posat també pell de llimona per que m'agrada l'aroma i el sabor.
Barregem en un bol la maizena i els ous tot ben batut, quan la llet aquesta hierviendo es posa la mescla i es deixa bullir uns minuts.
S'aboca sobre de la pasta brisa i es torna a ficar al forn uns 40 minuts.
Quan ja aquest fred es conserva perfecte a la nevera.