divendres, 25 de maig de 2012

Llenties amb nata i curry

Aquesta recepta l'he copiat d'una revista.  M'ha semblat que a casa els agradaria, per les llenties i el Curry, així ha estat.
La llenties que he comprat són pardines.




Ingredients.

-400 Grams de llenties Pardines
-200 Grams de pastanagues
-2 Tomàquets madurs
-30 Cl de nata liquida
-Curry
-oli d'oliva
-Sal
-Pebre


És aquest cas no he posat les llenties en remull perquè les pardines no ho necessiten.
Pelem i piquem la ceba i la pastanaga i
les posem amb l'oli en una cassola, quan la ceba queda  transparent, posem les llenties, Sal i les cobrim amb aigua, el doble o més. Tapem i coem 1 hora, aproximadament.
Quan ja estan cuites afegim la nata líquida i el curry.
Deixem coure uns 5 minuts.
Pelem i traiem les llavors als tomàquets i els tallem a daus.
Servim les llenties posant-en una safata de forn el tomàquet sobre i posem uns minuts al forn.
Aquestes llenties són de plat "pla" perquè no han de quedar molt caldoses.

Jo no he posat els tomàquets a sobre per que a l'hora de menjar no era a casa, però us he passat la recepta tal com és.