diumenge, 6 de maig de 2012

Ossobuco

Ja fa molt temps que no faig aquesta recepta, l'acabo de preparar perquè demà la puguin menjar al migdia, és molt fàcil de fer, i la podem acompanyar de pasta o d'alguna verdura.En la recepta original es fa amb mantega, jo l'he fet amb oli d'oliva. La recepta és de la col · lecció de llibres Blibioteca d'or de la cuina, d'on trec moltes idees.

Ingredients.

-Carn de Vedella de la part del Jarret
-1 Ceba
-1 Pastanaga
-1 Gra d'all
- Branqueta d'api
-1 Got de vi blanc sec
-Pebre
-Sal
-Oli d'oliva
-Farina



Salpebrem la carn la passem per farina, la daurem en oli i reservem.
Posem en una cassola oli i quan estigui calent li posem la ceba, la pastanaga, l'all i l'api i el deixem coure a continuació hi afegim el vi blanc i deixem reduir.
Posem la carn a la cassola de les verdures i afegim aigua, calenta, no molta quantitat, que no arribi a cobrir la carn.Ho hem de deixar coure una hora o hora i mitja, fins que la carn quedi tendra