divendres, 11 de maig de 2012

Tatín de cebetes


Aquesta recepta la faig sempre que ve a casa algú en algun menjar especial, sempre li agrada a tothom i l'única dificultat que té és pelar les cebetes.
Es fa amb les anomenades cebetes franceses, aquestes tan petites, però no les vaig trobar, així que la vaig fer amb aquestes una mica mes grans però que van quedar molt .



Ingredients 


.-1 Quilo de cebetes
-1 Làmina de pasta de full
-3 Cullerades de sucre
-1 Cullerada de mantega
-Sal
-Pebre
-Oli d'oliva




Pelem les cebetes les posem en una safata amb salpebreles ruixem amb oli i les fiquem en al forn calentles deixem fins que estiguin cuitesUns 30 minuts.En un motlle que pugui anar al forn posem la mantega i el sucre i fem caramelposem les cebetes sobre i tapem amb la pasta de fullles vores que sobrin cap a dins del motlle.
Posem en el Forn a uns 200 Graus fins que la pasta de full tingui color.
La.Desmotllem calenta.Ja podeu veure el resultatno se si s'aprecia  a la fotoun pastís espectacular i de textura i sabor molt agradable