dilluns, 6 de març de 2017

Amanida de patates



L'altre dia passejant virtualment pel món blocs de cuina vaig trobar un de molt interessant, Asopaipas
Receptes senzilles, amb ingredients que solem tenir a casa, i em vaig posar mans a l'obra.....a la cuina volia dir !!!

Aquest tipus de receptes a casa els agraden molt.
Les patates les vaig bullir pelades, com indicava en la recepta però un altre dia que la faci  les bulliré amb pell, que crec quedaran millor.

Ingredients.

-500 grams de patates
-1 ceba tendre
-2 grans d'all
-oli d'oliva
-1 llimona
-Sal
-Pebre
-julivert

Pelem i tallem a trossos les patates, les posem a bullir amb sal.
Quan les tinguem cuites les colem i les deixem refredar.
Piquem la ceba tendra, els alls i el julivert, i ho barregem amb l'oli, el suc de la llimona sal i pebre, repartim per sobre de les patates.

Servim temperat o fred.