dilluns, 6 de març de 2017

Mandonguilles amb xampinyons.Un altre vegada

Recupero la recepta de les mandonguilles amb salsa feta amb llet de coco i espècies.
A casa, sobretot Aniol, em demanen que la faci.
Com sabreu, si sou seguidors del meu blog també faig la mateixa recepta amb pollastre o llom de porc, sempre queda genial, i no, la llet de coco no té gust de coco !!!


Ingredients.

250 grams de carn picada de vedella
-250 grams de carn picada de porc
-1 rovell d'ou
-1 cullerada de pa rallat
-1 ceba gran

-1 gra d'all
-1 llauna de llet de coco

- 250 grams de Xampinyons
-espècies: un tros de branca de canyella, canyella mòlta, curri, curcuma, clau, pebre, bitxo de caiena.
-Oli d'oliva
-Mantega
-sal

Posem en una paella una mica d'oli i una bona cullerada de mantega, deixem que s'escalfi i sofregim la ceba tallada petita, un cop la tinguem ben feta, queda transparent, hi afegim els xampinyons i els deixem que es facin una mica, afegim les espècies, que han d'estar molt triturades junt amb el gra l'all ho podem fer amb una mà de morter.
Reservem
Fem les mandonguilles.
Barregem els dos tipus de carn picada amb una mica de sal, pebre, un rovell d'ou i una cullerada de pa ratllat.
Fem boles i les arrebossem en farina.
Fregim en oli calliente, i un cop fora de l'oli les posem damunt d'un paper absorbent perquè no ens quedin molt olioses.
Posem les mandonguilles a la cassola que haviem preparat abans amb la resta d'ingredients, afegim la llet de coco i ho deixem coure uns 10 minuts a foc lent, veureu que la salsa es redueix.