dijous, 16 de març de 2017

Quesadillas de pollastre


Aquesta recepta si que va agradar a casa, els agrada tot el que siguin fajitas, tacs, amb salsa, i que piqui bastant.....vaja! tot el contrari que ami.
Vaig fer una versió pròpia de la recepta, en la meva obsessió per menjar menys carn i més verdures i hortalisses.
La recepta original portava espècies d'aquestes que venen en sobres per menjar mexicà, jo no tenia així que vaig posar el pollastre unes hores abans en adob amb unes espècies.
La idea del blog Asopaipas

Ingredients

-Truites de blat de moro o blat
-pit de pollastre
-ceba
-pebrot verd
-blat de moro
-formatge ratllat (cheddar, emmental)
-sal
-pebre
-espècies (curri, curcuma, caiena, comí pebre vermell picant ...)
-oli d'oliva
-mantega

Tallem el pollastre a tires petites, fines.
Posem un bon raig d'oli en un bol I barregem les espècies, amb una mica de sal i pebre.
Posem el pollastre i ho barregem bé.
Ho deixem reposar unes hores.
Pelem i cortmos les cebes en juliana i també tallem els pebrots, els fregim en una paella amb una mica d'oli, reservem.
Fem el mateix amb el pollastre, el fregim
Posem a sobre d'una truita pollastre, la barreja de pebrot i ceba, blat de moro i formatge. posem una altra truita a sobre.
En una paella posem una mica de mantega i escalfem les truites, primer una cara i després làltre fins que queden daurades.
A punt per menjar.