dilluns, 6 de març de 2017

Carrot cake. El millor


Aquest carrot cake és el millor que he provat, les panses li donen un plus de sabor i textura.
La recepta és del bloc Recetas con encanto
Us confesso que em torna boja, m'encanta, però no només el Carrot cake si no la cobertura, me la menjaria a cullerades!!!!!
És molt fàcil fer aquest tipus de pa de pessic, no cal tenir ningua experiència, i si respecteu el temps de cocció us va a queda ben segur, us segueixo animant a provar rectes fàcils i fetes amb ingredients que segur tenim a casa.



Ingredients

-170 grams de farina per bescuits (amb llevat)
-150 grams de sucre panela
-3 ous 
-170 ml oli de gira-sol
-125 grams de pastanaga pelada i ratllada
- 1 taronja
-1 culleradeta de canyella mòlta
1/2 culleradeta de nou moscada
-1 cullaradeta de gingebre
-50 grams de nous picades
-50 grams de panses sultanes

 Per la cobertura 

-200 grams de formatge cremós
-30 grams de mantega 
-100 grams sucre glass
-1/2 culleradeta d'extracte de toffe o vainilla


Posem en remull, una bona estona, les panses en el suc de la taronja..
Ratllem les pastanagues i reservem.

Tamisem la farina juntament amb les espècies i afegim el sucre, ho barregem molt bé i reservem

Batem, amb la batedora elèctrica, o amb la manual, els ous, quan comencen a estar cremosos anem afegint l'oli a poc a poc, sense deixar de batre.

Ho barrejem  amb la farina, les espècies i el sucre que teniem reservats.

Afegim per últim les pastanagues ratllades, les nous i les pasas.

Aboquem la barreja al motlle.

Introduïm el forn calent a 180 graus 45 minuts.

Quan ja aquest fred li podem posar la cobertura, o simplement  sucre glacé.

Si voleu fer-ho amb cobertura cal batre el formatge cremós amb la mantega, l'essència i anar afegint el sucrecglas, fins que ens queda una textura tipus pomada.