dimecres, 15 de març de 2017

Cups cakes de xocolata

El millor dels cups cakes és el bonics que queden, m'agrada aquesta cobertura per que és molt cremosa, és la mateixa que li vaig posar al Carrot cake ...és que me la menjaria a cullerades! li podem posar també una merenga suïssa, o francesa o una crema amb xocolata.


Aquests cups cake venen amb dedicatòria..Dedicats a la Teresa, que es troba ingressada en un hospital de Palma tot esperant una operació de cor molt important.
Teresa, ànims !! això només és un petit obstacle en una vida plena d'ells i que sens dubte superaràs.
Tots t'esperen a Barcelona

Ingredients

-115 grams de farina
-2 ous
-140 grams de sucre
-120 grams de mantega
-4 cullerades de cacau en pols sense sucre
-1 culleradeta de llevat en pols
-1 culleradeta d'extracte de vainilla
-70 ml de llet
-Gotes de xocolata


Per a la cobertura

-200 Grams de formatge cremós, tipus Philadelphia
-30 Grams de mantega
-100 Grams de sucre glacé
-essència de vainilla


Barregem la llet amb l'extracte de vainilla.
En un bol, tamisem la farina, el cacau i el llevat químic.
Batem el sucre amb la mantega fins que estigui cremós, ho podem fer amb la batedora manual.
 Afegim els ous, un a un, sense deixar de batre afegim la meitat de la barreja de farina i cacau, la llet  la resta de la farina, i les gotes de xocolata
Repartim la barreja en els motlles dels cupcakes, (no omplir més que 2 / 3.parts)
Introduïm al forn calent a 170 graus 25 minuts ..
Quan els traiem del forn els deixem refredar.

Preparem la cobertura.
Posem el formatge cremós en un bol i ho batem millor amb la batedora elèctrica, quan el tenim ben batut li afegim la mantega tova a trossets ,l'essència i per últim el sucre glas, que ens quedi ben homogeni
Posem en una màniga pastissera i decorem els nostres cup cakes.

Perquè quedin més alegres els he posat una mica de confeti de colors.