diumenge, 5 de març del 2017

Sacher XXXL. Moltes felicitats!!


Volia fer un pastís d'aniversari per a una professora dels meus fills i no m'acabava de decidir. Al final vaig anar al segur fer un Sacher, però com són molts a repartir en vaig fer un doble, és a dir dues bases amb melmelada al mig.
Ha quedat un pastís XXXL
Com a decoració li he posat a sobre unes boletes de sucre de color blau que li donaven el toc final.
Feliç aniversari Cèlia, t'estimem !!!




Ingredients.


-175 Grams de mantega x2
-7 ous x2
-175 Grams de sucre x2
-100 Grams de farina de rebosteria x2
-175 Grams de xocolata 70% x2
-50 Grams d'ametlles crues mòltes. Farina d'ametlles. x2
-Melmelada d'albercoc

Per a la cobertura 

-150 Grams de xocolata 70%
-100 Ml de nata liquida
-20 grams de mantega


Posem al bany Maria la xocolata i ho deixem que quedi temperat.
Batem a punt de neu les clares d'ou, i reservem els rovells.
Posem en un bol la mantega tova amb el sucre i ho batem, millor amb una batedora electrica.de varetes.
Anem incorporant els rovells un a un, i la xocolata fosa.
Ara amb la vareta manual anem incorporant la farina d'ametlla i la farina, amb moviments molt suaus
Finalment afegim les clares a punt de neu, amb compte, amb moviments envoltants i en la mateixa direcció.

Posem la massa en un motlle untat en mantega i farina o bé que tingui un paper especial.
Introduïm al forn calent a 175 graus uns 15 minuts.
Passat aquest temps baixem la temperatura a 165 graus 30 minuts.
Quan ha passat aquest temps deixem el pastís al forn apagat i amb la porta una mica oberta uns 10 minuts perquè no ens baixi la massa de cop.

Quan tinguem una part feta repetim l'operació i fem l'altra.
Quan ja tenim les dues parts fetes i fredes li posem, generosament melmelada d'albercoc entres les dues. 

Per a la cobertura posem a escalfar la nata líquida i quan estigui a punt de bullir retirem del foc, afegim la xocolata trossejada, batem bé i posem també la mantega, que ens quedi una xocolata fosa amb una textura ben fina. 


Ho repartim per tot el pa de pessic.
Deixem refredar. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.