dilluns, 6 de març de 2017

Blundt cake de dulce de leche

Aquest blundt no ho he provat, vaig fer dos, un per el aniversari de l'Agustí i aquest per l'escola ...no els vaig tastar... però m'han dit que estaven boníssims !!! ara toca fer un per casa, que ja es m'estan queixant!

Ingredientes.

-200 grams de farina
-200 grams de sucre
-1 cullaradeta de llevat en pols
-120 ml d'oli suau d'oliva o girasol
-1 polsim de sal
-160 ml de nata liquida 35 %
-4 ous
-suc de llimona
-150 grams de dulce de leche


Afegim a la nata una cullerada de suc de llimona i ho deixem reposar uns minuts, veurem que es formen grumolls, perfecte !.
Batem els ous amb una mica de sal i el sucre.
Anem afegint l'oli sense deixar de batre, afegim el dulce de leche, i per últim anirem afegint una mica de nata i farina amb el llevat, nata i farina fins que ho haguem barrejat tot.
Ho posem en un motlle, si teniu un blundtcake us quedarà molt bonic, ja ho veieu a les fotos, però si no qualsevol motlle ben engreixat o amb paper especial ens ve bé, introduïm al forn calent a 180 graus uns 70 minuts.
Hi ha que deixar-lo refredar abans de treure del motllo per que se'ns pot trencar.

Per decorar li he posat ametlla crocant