dimecres, 29 de març de 2017

Cigrons guisats amb espinacs i ous.



Un plat de cullera, dels que  m'agraden, sense carn ni ingredients pesats, sa, i molt fàcil de fer.
El Diumenge  érem 7a taula al migdia i teniam una festa,a l'escola al matí així que ho vaig deixar preparat el dia abans.


Ingredients.

-500 grams de cigrons Sauco
-300 grams d'espinacs frescos
-1 ceba
-4 cullerades de salsa de tomàquet
-2 fulles de llorer
-sal
-oli d'oliva
-ous

Posem, el dia abans, en remull els cigrons amb aigua calenta i una mica de sal.
.
Quan hagi passat aquest temps, retirem l'aigua de remull, i els cobrim amb aigua freda, posem sal i les fulles de laure, els deixem bullir.

Si ho fem amb olla exprés triguen menys, si no tenim el temps de cocció és bastant llarg, mínim unes 2 hores.

Pelem i piquem fina la ceba, netegem i tallem els espinacs.

En una paella posem una mica d'oli sofregim la ceba, quan comenci a transparentar afegirem els espinacs i quan els espinacs hagin reduït afegirem la salsa de tomàquet, posem una mica de sal i en els últims 10 minuts de cocció dels cigrons ho afegim.

Bullim els ous, que ens quedin durs.
Els pelem i els tallem a trossos i en el moment de sevir posem uns trossos al plat.


Senzill, sa i econòmic, és que ho té tot !!!!