divendres, 30 de març de 2018

Crestes de tonyina

Com es nota que tinc dies lliures i sóc a casa, he posat el mode ON de cuina i estic fent un munt de receptes que tenia guardades.
Ahir vaig fer aquestes senzillas crestes, aquest cop la massa és de Buitoni que la veritat és que queda super bé.

Ingredients.

-1 paquet de crestes Buitoni
-1 ceba gran
-1 pebrot vermell
-1 pebrot verd
-2 tomàquets vermells madurs
-2 llaunes petites de tonyina en oli d'oliva
-sal
-oli d'oliva suau


Piquem la ceba i els pebrots i els posem a sofregir en una paella amb una mica d'oli, quan estiguin ben fets añadirmeos els tomàquets picats també, deixem que es facin.
Quan ja està el sofregit ben fet ho deixem refredar una mica i escorrem la tonyina i l'afegim, posem una mica de sal i ho barregem tot bé.
Omplim les crestes, les tanquem amb una forquilla i les fregim en oli calent.
Quan les traiem de l'oli la posem damunt d'un paper absorbent.
També les podem fer al forn, llavors les hem de pintar amb ou batut.