dimarts, 27 de març del 2018

Patates farcides de bacallà




Sembla que el temps de quaresma és temps de bacallà, tot i que a casa  és el nostre peix favorit, sobretot el salat, tot l'any!!!
L'altre dia vaig comprar bacallà en molles per cuinar-lo amb cigrons però al final vaig fer aquestes patates farcides.

ingredients

-Molles de bacallà salat
-patates
-nata liquida per cuinar
-alls
-julivert
-sal
-pebre
-formatge ratllat


El bacallà cal posar-lo en remull com a mínim 48 hores abans i cambairle l'aigua.
Quan ho tinguem a punt el rentem i mirem que no hi hagi cap espina.
El piquem bé.

Netegem les patates i les posem en un cassó cobertes d'aigua amb una mica de sal, les bullim fins que estiguin cuites.

Les deixem refredar una mica.

Tallem les patates a 2, traiem una mica de l'interior deixant una part que no es desmunti i conservi la forma.

Aixafem les patates que hem tret i les barregem amb el bacallà una mica de nata, els alls i el julivert picats, afegim una mica de sal i pebre, que quedi tot una mica lligat.
Omplim les patates i posem una mica, molt poc, de formatge ratllat a sobre. Introduïm al forn calent amb el gratinador encès.

Les patates cal rentar-les molt bé la, sobretot si us aneu a menjar la pell, a casa  se la mengen, sense problemes !!
Com veureu no he cuit el bacallà, simplement amb la calor que desprenien les patates i el toc de forn que li donem ja queda perfecte.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.