dimarts, 20 de març de 2018

LLom ibèric amb salsa d'espàrrecs i alls tendres

Aquesta és una recepta fàcil, que puc deixar preparada el dia abans o al matí, per dinar, de primer plat verdura, unes bledes o bròquil al vapor.

ingredients

-Llom ibèric tallat a trossos gruixuts
-1 manat d'espàrrecs verds
-alls tendres
-llet de coco, o llet evaporada o nata
-sal
-pebre mòlt
-oli d'oliva


Posem en una cassola una mica d'oli, salpebrem la carn i la fregim pels dos costats.
En una paella a part posem una mica d'oli, rentem i tallem petits els espàrrecs i traiem la pell i els pèls als alls tendres i també els tallem petits, els sofregim, quan ja estan tendres afegirem la llet de coco, una mica de sal i pebre i deixarem que coguin uns minuts, per útlim ho barregem amb el llom i ho deixem també bullir uns minuts, tot junt.
Podem canviar els esparggao per xampinyons, o algun bolet que també queda molt bé