diumenge, 11 de març de 2018

Galetes Nou Patufet.



El primer i més important per fer aquestes galetes era tenir el logotip.
Em vaig posar en contacte amb Julia, del bloc Postreadicción i en 24 hores els tenia a les meves mans.
Us recomano que entreu al blog per que us encantarà a més de les meravelloses receptes tenen botiga on podeu comprar qualsevol cosa que us pogueu imaginar per fer les creacions més dolces tot d'una qualitat i amb una professionalitat 10.
 Aquest és l'enllaç  https://www.postreadiccion.com/

Ingredients:

-550 grams farina, jo fluixa de Casa Ruiz https://casaruizgranel.com/
-250 grams mantega
-175 grams sucre glacé
-1 cullaradeta d'essència de vainilla en pasta
-1 ou + 1 rovell d'ou

Anem a fer aquestes galetes de la forma més senzilla, les pastarem a mà, encara que podem fer-ho amb la màquina de pastar.
Posem en un bol la mantega que ha d'estar a temperatura ambient, anem afegint el sucre i barrejant, l'ou i el rovell, l'essència, barrejant i per últim la farina, que es barregin tots els ingredients, ens ha de quedar una massa llisa, suau i que no s'enganxa a les mans.
Fem una espècie de cilindre amb la massa i l'emboliquem en film, la deixem a la nevera com a mínim unes 3 hores, s'ha de refredar i quedar dura, també podem fer-la d'un dia per l'altre.
Quan traiem la massa de la nevera la posem damunt d'un paper especial per forn i amb el corró l'estirem bé, el gruix de les galetes ha de ser d'uns 6 mm, més o menys.
Tallem les galetes amb el tallador, i les posem a sobre d'una safata per a forn amb paper especial.
Introduïm en el forn calent a 180 graus uns 13-15 minuts.

Les deixem refredar totalment.
Per posar a sobre el logotip he barrejat una mica de sucre glas amb unes gotes d'aigua he pinzellat sobre de la galeta i he posat el logotip.

Han quedat perfectes !!