dijous, 29 de març de 2018

Pa de pessic genovès


Per fer un bonic pastís sempre s'ha de tenir una bona base, un pa de pessic suau, li podem posar la cobertura que més ens agradi, fer meravelloses figures en fondant, però si el pa de pessic no està ben preparat i enfornat no tindrà èxit, això és segur .
Aquesta és la recepta bàsica per a qualsevol pastís, és molt fàcil i no porta mantega, ni greixos.
Cal seguir els passos i ens quedarà perfecte.

Ingredients

-4 ous
-120 grams  de sucre
-135 grams de farina

Primer batrem el sucre amb els ous, uns 10 minuts, l'ideal és fer-ho amb la màquina, ens ha de quedar una barreja blanca i cremosa


Deixem de batre i afegim poc a poc la farina tamisada, amb moviments suaus, fins que ens quedi una massa suau i llisa
Posem la massa en un motlle greixat o amb paper especial i ho posem al forn a 170 graus uns 30 minuts.
Un cop acaba la cocció apaguem el forn i el deixem una bona estona dins, sense obrir la porta, perquè no baixi.