dilluns, 11 de novembre de 2013

Bunyols "exprés" de Bacallà

Que bé queda el Bacallà en qualsevol recepta, amb salses, amb patates, en bunyols, arrebossat ..fins  i tot bullit!
Aquesta recepta és molt senzilla i el resultat espectacular, estaven bons, bons .. i els vaig fer en 5 minuts.
Del bloc Cuchillito y tenedor
El bacallà ha d'estar dessalat i podem utilitzar molles de bacallà.

Ingredients

-250 grams de bacallà dessalat
-4 llesques de pa (una mica sec)
-Llet
-2 dents d’all
-Julivert
-Farina
-safrà
-2 ous
-Sal
-pebre
-Oli d’oliva

Mullem el pa amb la llet, que ens quedi ben xop.
Posem en un bol el pa amb llet, el bacallà, els ous batuts, una mica de sal, pebre, els alls, el julivert i una mica de safrà.
El triturem bé amb el batedor elèctric fins que ens quedi una massa ben triturada.
Fem boles amb aquesta massa,les arrebosem amb farina i les fregim amb oli calent.
Jo no tenia safrà a casa així que li vaig posar una mica de pebre vermell picant, molt poc.


Aquesta és una d'aquelles receptes que són molt senzilles però que donen molt bon resultat.