dilluns, 11 de novembre del 2013

Pastís de coco i llima

Aquest dissabte em vaig aixecar amb molta energia, qualsevol no! amb la de coses que he de fer a casa els caps de setmana, però aquest era especialment bo per que havíem quedat amb les amigues de l'escola, la Nenas del República, i això sempre és motiu d'alegria.
A poc a poc anem sumant, aquest cop es van unir a les que ens hem trobat altres cops,la Julia, Susana, Inés i Àngels. Vam passar una tarda molt divertida posant-nos una mica al dia que les nostres vides, i rient ... rient molt
Bé el dia es va complicar una mica per que al final Alfons decidir que havíem de anar tots a Ikea a comprar unes prestatgeries per a la seva habitació...per poder col.locar en ordre els seus Lego Star Wars ... horror! Un dissabte a Ikea ... però allà que vam anar ... I allà ens vam quedar a dinar ... per cert .. no sé com els poden agradar al mandonguilles sueques que fan .... uf!
Bé doncs abans de totes aquestes efemèrides vaig tenir temps de preparar un pastís que em cridava l'atenció i que recomano per que és suau, i molt esponjosa, em feia una mica de por posar pell de llima ratllada, pensava que potser pujaria molt el sabor, però no.


Ingredientes


-30 grams de farina
-60 grams de mantega
-150 grams de sucre
-2 Ous
-1 cullarada de llevat en pols
-Sal
-1 llima
-100 grams de coco Ratllat
-250 ml de llet

En aquest pastís si que es ideal utilitzar el paper per a forn, ia més ho haurem de greixar amb mantega, com veureu porta poca farina i el coco ens quedarà en part sota, així que perquè no se'ns trenqui en desemmotllar és millor fer-ho així .

Posem en un bol la mantega a temperatura ambient, que està molt tova però no desfeta.
Barregem amb el sucre, i ho batem bé, anem afegint els rovells dels ous i seguim batent.
Afegim a continuació na farina, el llevat, un pessic de sal, el coco i la pell de llima ratllada.
Finalment afegirem la llet i les clares muntades a punt de neu.
Introduïm al forn calent a 180 graus uns 30 minuts ..
ja veureu que va agafant un color torrat per sobre








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.