dissabte, 23 de novembre de 2013

Croquetes de verdures i formatges


Aquestes croquetes són increïbles, notes tots els sabors de les verdures i la barreja de formatges que li dóna un sabor molt intens.
A la recepta original portava formatge ratllat jo ho he substituït per una barreja de formatge Manxec i Cheddar.


Ingredients.


-Ceba
-Pebrot vermell
-Pebrot verd
-Pastanaga
-Carabassó
-All
-Formatge ratllat
-Pa ratllat
-Farina
-Ou
-Oli d’oliva
-Llet
-Sal
-Pebre
-Nou Moscada

(No poso quantitats perquè podeu posar segons els gustos o segons la quantitat de croquetes que vulgueu fer )..
Tallem molt petites totes les verdures.
Les posem en una paella amb una mica d'oli i deixem que es vagin cuinant, hi afegim sal i pebre.
Quan les tenim a punt els posem farina, donem unes voltes que la farina es cogui i afegim llet, com si fóssim fer canelons, hem d'afegir llet fins que ens quedi una massa fina, consistent però tampoc que sigui molt espessa, pensem que quan es refredi ens quedés les consistent.
quan hàgim afegit la llet li posem també una mica de nou moscada.
I finalment abans d'apagar el foc li posem el formatge, amb la mateixa calor de la massa es desfarà.
Deixem la barreja reposar en una safata, millor tapada amb paper film perquè la paret de dalt no se'ns quedi seca.

Quan la massa esta freda formem les croquetes, les passem per farina, ou batut i finalment pa ratllat.