dijous, 7 de novembre de 2013

Pa de pessic de Carbassa amb gotes de xocolata


Que es comença el dia amb un cafè, i un trosset d'un pa de pessic o una galeta casolana ... són els 10 minuts més tranquils del dia
Tinc clar que aquest any no podré fer totes les receptes amb moniato i carabassa que han arribat fins les meves mans, i el meu ordinador ... són moltes i no les puc fer totes, a risc d'engreixar 20 quilos i superar els nivells saludables de colesterol.
Però aquesta era si o si, el resultat ... un pa de pessic suau, un punt humit i en mossegar el contrast de les gotes de xocolata que queden a sobre.
Fàcil, facilíssim de fer.
La recepta, com no ... de
cuchillito i tenedor


Ingredients.

-250 Grams. aprox. de carbassa
-250 Grams de farina per rebosteria
-3 ous
-250 Grams de sucre
-1 Sobre de llevat en pols
-70 Ml d'oli suau d'oliva o de gira-sol
-Llavors, gotes o trossets de xocolata sense llet

La carbassa ha d'estar cuita i triturada, podem coure-la al forn, o al microones, o bullir-la, li hem de treure el líquid.
En aquest cas esta cuita al forn.

Primer batem els ous fins que ens quedin escumosos, anem afegint el sucre, seguim batent, l'oli, afegim la carbassa, i per últim la farina i el llevat tamisats.
Que ens quedi una massa ben fina.

Ho posem al motlle i per sobre li posem les gotes de xocolata.
Introduïm al forn calent a 180 graus uns 35-40 minuts.
Abans de treure-la del forn està molt punxar una mica per veure si ja està cuita.