dissabte, 23 de novembre de 2013

Pollastre arrebossat amb espècies

La veritat és que el llibre de la Dolorss dóna per a molt.
Només fullejar-lo ja es veu que és un llibre de receptes molt pràctiques, de mercat.
Aquesta vegada unes senzills pits de pollastre arrebossats, però amb un toc especial, diverses espècies que li donen un sabor molt agradable.
Acompanyem amb carabassons i brots verds, va ser un sopar de Diumenge perfecte ..


Ingredients.

-Pit de pollastre a filets
-Espècies: farigola, alfàbrega, romaní, sàlvia, menta
-Pa ratllat
-Ous
-Llet
-Farina
-Oli d'oliva

Posem els filets de pollastre amb llet, els deixem així almenys una hora.
Si les espècies són fresques les piquem, en aquest cas les meves no eren fresques, i les posem al pa ratllat.
Passem els filets de pollastre per farina, després per ou batut i finalment pel pa ratllat.
Els fregim en oli calent.
L'ideal és deixar damunt d'un paper de cuina absorbent quan els traiem de la paella per que ens quedaran més suaus i no tan oliosos
El posar els filets a la llet i afegir les espècies fa que el resultat sigui molt diferent al arrebossat normal, us animo a provar-ho.