dissabte, 23 de novembre de 2013

Macarrons amb bledes, xampinyons i porros, gratinat.




Aquesta és una altra recepta del llibre La cocina de la Dolorss
En aquesta ocasió li he afegit porros, crec que els xampinyons i els porros combinen molt bé junts.
La combinació de pasta i verdures és perfecta.
A casa els ha agradat molt, i encara vaig fer una safata prou gran no va quedar ni una mica, bon senyal.



Ingredients.


-400 grams de macarrons
-.250 grams de bledes
-250 grams de xampinyons
-2 porros
-3 cullerades de salsa de tomàquet
-2 dents d’all
-1 Cullerada de pebre vermell dolç
-Formatge ratllat o Parmesà
-Oli d’oliva
-Sal
-pebre



Bullim els macarrons, els escorrem i els reservem.
Coem les bledes, ho podem fer al microones o bé, com en aquest cas al vapor.
Posem en una paella una mica d'oli i afegim els xampinyons els porros i els alls talladets petits.
Quan ja estiguin ben passats, afegim les Bledes, i les cullerades de salsa de tomàquet., Una mica de pebre, sal i pebre.
Posem en una safata per al forn la base de les verdures i després els macarrons, empolvorem amb el formatge ratllat i ho gratinem.
A punt per servir acabat de fer i calent