dilluns, 14 de novembre del 2016

Bundt cake com a Pastís d'aniversari

Aquest Blundt és del bloc Objetivo: Cup cake perfecto
A la recepta original te afegits, trossets de toffe,  ha d'estar bestial! Jo un altre dia li posaré gotes de xocolata, dic un altre dia però vull dir avui mateix, per que ho repetiré mil vegades!
Ha quedat suau, esponjós, bonissim!!!
Com era un dels pastissos d'aniversari de l'alfons li he posat una mica de glasejat i uns marshmallows petits.


Per al Bundt:

-150 Grams de mantega
-250 Grams de sucre bru tipus Panela (de canya integral)
-4 ous
-180 Ml de nata 35%
-1 Culleradeta de suc de llimona
-450 Grams de farina
-1 sobre llevat en pols
-250 Ml de llet
-3 Cullerades de dolç de llet


Per al glacejat:

-125 grams sucre glacé
.-clara d'ou
-colorant


Barregem la nata amb el suc de llimona remenem i ho deixem reposar, es faran grumolls, però això és justament el que volem.

En un bol, tamisem la farina amb el llevat. Reservem.

Batem la mantega, que ha d'estar toveta com una pomada, amb el sucre panela fins que s'integrin, anem incorporem els ous, un a un sense deixar de batre
Incorporem la farina, i llet, farina i llet, alternativament. sense deixar de remenar, i finalment incorporem la nata i el dolç de llet.
Greixem el motlle, ideal si tenim esprai, i aboquem dins la massa.
Introduïm al forn calent a 170 graus uns 50 minuts.


Un cop ho traguem del forn cal deixar que es refredi abans de desmotllar, per experiència sé que si ho intentem treure del motllo abans se'ns enganxarà, es trencarà i serà un desastre total !!!

Per fer el glacejat posem en sucre en un petit bol.
Batem una mica la clara d'ou y l'anem afegint al sucre a poc a poc i batent, fins que trobem la textura desitjada, per últim si volem posar-li una mica de colorant l'hi afegim i batem.
Quan el pa de pessic esta fred ho anem repartint per sobre, i deixem assecar.

Per últim he posat els marshmallows.

Felicitats Alfons!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.