dimarts, 15 de novembre de 2016

Botifarra amb xampinyons

No m'agrada que a casa mengin molta carn, però no espero, ni vull, que facin com jo que no menjo absolutament res de carn, ells han de decidir-ho tot sols.
Però els faig receptes que intento combinar amb molts vegetals, llegums, bolets ...
Avui he fet de primer plat mongetes verdes amb patates al vapor, i aquest de segon, botifarra però amb xampinyons... menys carn... mes vegetal.


Ingredients.


- Botifarra de pagès
-pebrot verd
-ceba
-xampìnyons
-sal
-pebre
-julivert
-oli d'oliva

Tallem les botifarres en trossos, la ceba i el pebrot els tallem a tires fines.
Rentem els xampinyons i els traiem tota la terra.

En una paella amb oli fregim els trossos de botifarra, quan ja tinguin color li afegim la ceba i el pebrot i deixem que es faci tot junt, quan ja està ben fet li afegim els xampinyons, jo els he posat sencers i els saltegem amb tot , posem sal, pebre i julivert picat.