dilluns, 21 de novembre de 2016

Espaguetti alla Norma



Avui a la meva cuina es prepara una pasta a la siciliana, la típica pasta alla Norma.
Imagino que com en totes les receptes aqui cadascú li dóna el seu toc personal, amb més o menys quantitat d'un ingredient.
El toc aromàtic el dóna l'alfàbrega fresca que podem substituir per orenga.

Que passeu una feliç setmana !!

Ingredients


 - 350 grams d'espaguetis -1 albergínia
-3 tomàquets madurs
-2 dents d'all
-Oli d'oliva
-Sal
-alfàbrega fresca
-Formatge ricotta
-Formatge parmesà ratllat 


Primer tallem a làmines les albergínies i les empolvorem amb sal. les deixem reposar perquè deixin anar aigua, les assequem.
Les fregim en oli calent, quan les traiem de l'oli les vam deixar damunt d'un paper absorbent.
Pelem, traiem les llavors i tallem a trossets els tomàquets.

En una paella amb una mica d'oli sofregim uns alls i quan agafin una mica de color hi afegim els tomàquets, els sofregim, afegim l'alfàbrega,sal i quan el tomàquet aquest ja ben fet, que deixi anar l'oli, afegirem les albergínies .

Bullim la pasta,, la'escorrem i la barregem amb la salsa,i el formatge ricotta, empolvorem amb formatge parmesà ratllat.