dilluns, 14 de novembre de 2016

Musclos i rosellones

A casa acostumo a fer els musclos sempre al vapor, però tinc uns crítics que em diuen que no els volen sempre així.
Ahir els vaig fer amb una mica de ceba, all i tomàquet, herbes ... i se'ls van menjar volant !! cal veure com els agraden les coses que piquen, ami,el picant en general, la veritat, no m'agraden gens.

Ingredientes

-1 Quilo de musclos
-500 Grams de rosellona
-1 ceba
-2 Grans d'all
-2 Tomàquets madurs
-1 Branca de farigola
-pebre vermell picant
-sal
-oli d'oliva
-vi blanc

Les rosellones, abans de coure-les, les hem de posar-les una estona en aigua i sal perquè deixin anar tota la sorra que porten dins. Tallem fina la ceba, aixafem els alls, tallem en trossos petits els tomàquets.
En una cassola posem una mica d'oli i sofregim la ceba i els alls, una mica, no cal que ens quedin molt fets, afegim el tomàquet, deixem qeu es faci i afegim el pebre vermell, ho remenem i de seguida li posem un bon raig de vi blanc, la farigola sal i pebre, afegim els musclos i les rosellonas i el tapem que s'obrin, en el moment que queden obertes ja estan a punt per servir.
No cal coure'ls molt per que ens queden secs, és millor fer-ho al moment ..