dilluns, 14 de novembre de 2016

Ous farcits


Potser aquesta recepta ja l'he publicat, però és igual, com els vaig fer ahir, per alegria del meu fill Martí que li encanten, la torno a posar.

Aquesta vegada ho he fet amb Surimi, però es poden fer amb gambetes o amb llagostins.


Ingredients

-4 ous
-4 Barretes de surimi
-1 Llauneta de tonyina en oli d'oliva
-Mayonesa, Jo Ligth

Bullim els ous fins que ens quedin durs, els cobreixo en aigua natural, i deixo que bullin 12 minuts,.un cop retirats del foc els trec l'aigua bullint i els poso aigua ben freda, així es pelen millor i no es trenquen.
Pelem i tallem els ous per la meitat.
Piquem el surimi, reservarem un trosset per decorar, la tonyina,  li traiem l'oli, els rovells d'ou i afegim maionesa al gust.
Farcim els buits del rovell d'ou cuit, posem per sobre una mica de surimi.
A punt per servir.