dijous, 24 de novembre de 2016

Quiche d'espinacs i bacó


Bon dia.
Avui ja no plou a Barcelona, ha sortit el sol i fa una mica més de fred, no gaire.
Ja tenim totes les botigues plenes de llums i coses de Nadal i jo sóc molt feliç amb tot això.
Avui és Acció de Gràcies, nosaltres no ho celebrem, però sempre és un bon moment per donar les gràcies per tot el que tenim, i per totes les persones que tenim al nostre costat.
A vosaltres gràcies per passar i mirar aquest bloc.
Feliç dia !!!

Avui he enfornat aquest quiche, aquest cop ho he fet amb massa de pasta de full que he comprat fresca, ho podem fer amb una massa feta a casa.





Ingredients.

-1 Base de pasta de full (feta a casa o comprada)
-200 Ml de llet evaporada
-100 Grams de formatge ratllat
-3 tires de bacó
-300 Grams d espinacs

-3 ous
-Sal
-Pebre


Primer posem la pasta de full en un motlle.


Passem els espinacs per una paella fins que quedin cuites, i el bacon
Barregem els ous batuts amb la llet evaporadael formatge i els espinacs i el bacó talladet petit, posem sal i pebre i els aboquem a sobre de la massa de full que teniem en el motlle preparada, ho fiquem en el forn calent a 190 graus uns 35 minuts al forn, fins que qualli.

En els ingredients he posat formatge ratllat, normalment ho faig amb emmental, però ahir vaig oblidar de comprar-lo, a si que ho he fet amb formatge manxec.