dilluns, 7 de novembre del 2016

Rotllo de xocolata


Bon dia i feliç setmana a tothom.
Sembla que per aqui ha arribat la tardor, fa un aire fred molt agradable, i ara si ja podem posar-nos les jaquetes!

He estat uns dies sense passar per aqui per que la setmana passada vaig fer pont, així que ens vam anar uns dies a gaudir de la família, del temps lliure de l'aire, del sol....de les muntanyes .. a la zona Volcànica de la Garrotxa , en aquest bloc us anire explicant les excursions.

Avui torno a la càrrega amb un rotllet de xocolata, molt molt fàcil, la recepta la vaig veure en una revista d'aquestes de "xafarderia" d'aquestes a les que paguen milions a gent sense talent ni ofici i que es pensen que la resta dels mortals vivim com ells... d'aquestes que li fan fotoshop a senyores de 70 anys perquè semblin que tenen 30, si, si..de aquestes.
Jo fa anys vaig deixar de comprar-les i de llegir-les, així que quan arriba alguna aqui al consultori vaig directa a les receptes, la resta m'importa poc o gens.

Ingredients

-4 ous
-125 grams de sucre
-100 grams de farina
-Nocilla O Nutella
-Xocolata de cobertura

Barregem els rovells del ous amb el sucre.
Batrem molt fins que adquireixin una tonalitat blanquinosa.
A part batem les clares a punt de neu.
Unim les clares muntades amb els rovells amb moviments suaus.
Finalment, afegim la farina tamisada i barregem tot fins aconseguir una textura llisa sense grumolls.
Estenem la massa sobre un paper de cocció.
Introduïm al forn calent a 180 graus durant 10 minuts.

Quan ho traiem del forn ho enrotllem, amb cura i sense estrènyer-ho.
Quan estigui fred, estenem la Nocilla sobre el pa de pessic i el tornem a enrotllar, aquest cop una mica més apretadet.

Posem la xocolata de cobertura en un bol i ho posem al microones, o al bany maria, uns segons que quedi fos, pinzellem el nostre rotllo.
També ho podem espolvorar amb sucre glacé si no volem tanta xocolata





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.