dimarts, 3 d’abril del 2012

Arròs amb llet segons F. Adrià


Aquesta recepta m'encantaper que m'agrada molt l'arròs amb lletSempre faig el bàsiclletarròssucre i canyellaperò avui he fet un pas endavant i he cuinat el del llibre del F. Adrià.


 Ingredients.

-1 Litre de llet
-180 Ml de nata liquida
-200 Grams d'arròs (Bomba)
-135 Grams de sucre
-La pell d'un llimona
-1 Cullerada de mantega
-Canyella en branca
-Canyella en pols



Posem la llet i la nata a bullir amb la pell de la llimona i una branca de canyella 5 minuts.
En una altra olla posem la meitat de la llet i la nata liquida i hi afegim l'arròsanem movent i  afegint la resta de la llet i la nata líquidacom en un risottoaixí evitem que s'enganxi i queda amb una textura excel · lent.
Als 10 minuts de bullir hi afegim el sucreremenant de tant en tant.Ho deixem bullir 15 minuts mes.Una cop cuit afegim la mantegabarregem tot molt .
El servim en els bols i
 quan es refredi el posem a la nevera .


Jo sempre cuino amb arròs bomba perquè per mi no hi ha un altre millorés 3 vegades més car que el normal, però la diferència és molt gran, qualsevol plat d'arròs queda millor, fins l'arròs bullit simplement.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.