dimarts, 3 d’abril de 2012

Arròs amb llet



Aquesta recepta m'encanta, per que m'agrada molt l'arròs amb llet. Sempre faig el bàsic, llet, arròs, sucre i canyella, però avui he fet un pas endavant i he cuinat el del llibre del F. Adrià.


 Ingredients.

-1 Litre de llet
-180 Ml de nata liquida
-200 Grams d'arròs (Bomba)
-135 Grams de sucre
-La pell d'un llimona
-1 Cullerada de mantega
-Canyella en branca
-Canyella en pols



Posem la llet i la nata a bullir amb la pell de la llimona i una branca de canyella 5 minuts.
En una altra olla posem la meitat de la llet i la nata liquida i hi afegim l'arròs, anem movent i  afegint la resta de la llet i la nata líquida, com en un risotto, així evitem que s'enganxi i queda amb una textura excel · lent.
Als 10 minuts de bullir hi afegim el sucre, remenant de tant en tant.Ho deixem bullir 15 minuts mes.Una cop cuit afegim la mantega, barregem tot molt .
El servim en els bols i
quan es refredi el posem a la nevera .

Jo sempre cuino amb arròs bomba perquè per mi no hi ha un altre millor, és 3 vegades més car que el normal, però la diferència és molt gran, qualsevol plat d'arròs queda millor, fins l'arròs bullit simplement.