dilluns, 16 d’abril de 2012

Rotllets de pollastre , ceba i espinacs



A casa ala hora de sopar avui tots contents. Hem fet rotllets de verdures, amb una mica de pit de pollastre, i alguns els mengen amb salsa de soja o tex.mex.Es pot dir que mai els fem igual, perquè el farciment varia segons el que tinguem a la nevera, els fem amb formatge, sense, amb espinacs, ceba, amb pollastre, amb vedella ..
Us poso la recepta dels que hem fet avui.Les tortitas les compro a Mercadona, queden molt , només cal passar una mica per la planxa abans de enrotllar les

ingredients.
 -1 Paquet de tortitas
-2 Pits de pollastre (o carn de vedella) 
-2 Cebes
-Espinacs-Formatge (Emmental, o una altra varietat) 
-Sal
-Pebre

En una paella posem les cebes tallades i deixem que Quedem molt cuites, però no cremades, a continuació afegim el pollastre tallat molt petit, i quan aquest fet posem els espinacs afegim la sal i el pebre. Quan tinguem ja tot ben fet anem posant les tortitas sobre d'una planxa que s'escalfin i torrin una mica, afegim el farcit i si volem hi posem el formatge, enrotllem i llest per servir. Als meus fills els agrada amb salsa tex mex, jo la trobo molt fort.Hem acompanyat el sopar amb una amanida i amb escalivada de Pebrot i albergínia recent sortida del forn.