dilluns, 23 d’abril de 2012

Xampinyons( farcits de xampinyons)

Avui he decidit fer una senzilla recepta amb un dels fongs més consumits, els xampinyons.
Els he vist en el mercat tan blancs, tan vistosos que he pensat en aquesta recepta que acostumo a fer sovint per acompanyar altres plats ..
Els xampinyons contenen un 88% d'aigua, proteïnes fàcilment assimilables, efectes antioxidants, minerals com seleni, Fòsfor, Magnesi i Potassi
Aquesta recepta és molt simple ja que van farcits d'ells mateixos, i al forn.


Ingredients.


-Xampinyons (millor si són una mica grans)
-All
-Julivert
-Sal
-Pebre
-Oli d'oliva

Primer hem de rentar molt bé els xampinyons .A continuació li traiem el tronc i deixem només el "barret".
 Picarem l'all i el julivert i els troncs dels xampinyons, afegim sal, pebre i oli. Posem dins dels xampinyons aquesta barreja i ho fiquem al forn uns 20 minuts a uns 200 Graus.
Ja veureu que bé queden, amb tot el seu sabor.