dimarts, 17 d’abril de 2012

Coca d'escalibada





Com ahir vaig fer escalivada de pebrot i albergínia al forn i no ens la vam menjar tota aquesta tarda he pensat que podia fer una coca.
La recepta de la massa la faig igual que la de l'empanada o la de coca de verdures, sempre queda bé.
A casa aquestes coses si que els agraden, ha estat vista i no vista.


Ingredients.-Farina 
-Oli d'oliva
-1 ou
-Aigua
-Sal 
-Llevat fresc



Posem la farina damunt del marbre i posem la sal, el llevat desfet, l'ou el raig d'oli i anem afegint aigua, sabem que la massa esta correcta quan quedi lligada i no se'ns enganxi a les mans.Deixem la massa reposar fins que dobli de volum,ll'estirem i posem a sobre els ingredients que ens agradin, jo en aquest cas li he posat la escalibada i com tenia rosella es la he posat pels costats.Posem al forn, a 200 Graus, fins que la massa es ben torradeta.
I com he fet més massa de la necessària m'he animat i he fet una altra coca amb verdures (carabasso, ceba,tomaquet) i li he posat una mica de formatge i beicon.