La recepta que proposo avui és tot un clàssic, salsitxes amb salsa de tomàquet, res original, jo aquesta recepta l'he copiat del llibre de F.Adrià, mai les havia fet així, a partir d'ara aquesta serà la meva recepta per fer-les, han quedat molt bé.
Ingredients.
-Salsitxes (de porc, vedella, pollastre)
-5 Tomàquets madurs (o tomàquet natural de pot)
-3 Dents d'all
-Farigola
-1 /2 Got de vi Ranci o blanc
-Sal
-Pebre
Ingredients.
-Salsitxes (de porc, vedella, pollastre)
-5 Tomàquets madurs (o tomàquet natural de pot)
-3 Dents d'all
-Farigola
-1 /2 Got de vi Ranci o blanc
-Sal
-Pebre
-Oli d’oliva
Fem la salsa amb el tomàquet i una mica d'oli, que quedi el tomàquet ben fregit, però no cremat.Reservem..Posem una mica d'oli en una paella i anem coent les salsitxes, quan estiguin una mica fetes els posem la farigola les dents d'all talladets, el movem una mica i afegim el vi, deixem que redueixi...i llestas!
Servim les salsitxes amb la salsa de tomàquet sobre.
L'hem acompanyat per una amanida de pasta i uns deliciosos espàrrecs de marge, a la planxa, que tant li agraden a l'Aniol!Servim les salsitxes amb la salsa de tomàquet sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.