dimarts, 17 d’abril de 2012

Salsitxes amb salsa de tomàquet


La recepta que proposo avui és tot un clàssic, salsitxes amb salsa de tomàquet, res original, jo aquesta recepta l'he copiat del llibre de F.Adrià, mai les havia fet així, a partir d'ara aquesta serà la meva recepta per fer-les, han quedat molt .
Ingredients.
-Salsitxes (de porc, vedella, pollastre)
-5 Tomàquets madurs (o tomàquet natural de pot)
-3 Dents d'all
-Farigola
-1 /2 Got de vi Ranci o blanc
-Sal
-Pebre
-Oli d’oliva


Fem la salsa amb el tomàquet i una mica d'oli, que quedi el tomàquet ben fregit, però no cremat.Reservem..Posem una mica d'oli en una paella i anem coent les salsitxes, quan estiguin una mica fetes els posem la farigola les dents d'all talladets, el movem una mica i afegim el vi, deixem que redueixi...i llestas!
Servim les salsitxes amb la salsa de tomàquet sobre.
L'hem acompanyat per una amanida de pasta i uns deliciosos espàrrecs de marge, a la planxa, que tant li agraden a l'Aniol!