dimarts, 3 d’abril de 2012

Rollets de pasta Brick

L'altre dia, per fi! Vaig trobar la pasta Brick. És baratíssima i se m'ocorren un munt de receptes per fer amb ella, dolces i salades.
He llegit un munt de receptes sobre aquestes fulles de pasta i diuen que esta millor fregida que al forn, jo, pensant que s'ho menjarien en fred l'he cuit al forn, però el dia que ho mengem al moment ho fare fregit.

La veritat és que li volia posar una mica de formatge, però se m'ha oblidat, la propera vegada
Avui he fet els rotllets amb el que tenia a la nevera, però cal posar-li imaginació i variar, el resultat ha estat bo, si teniu salsa de soja ja és perfecte.

Ingredients.

-Fulles de pasta Brick
-Pit de pollastre
-1 Ceba
-Espinacs
-1 Pebrot verd
-Sal
-Pebre
-Oli



Encendre el forn a uns 200 Graus.
Posem en una cassola una mica d'oli i afegim la ceba i el pebrot, quan ja és força fet afegim el pollastre tallat molt petit, sal i el pebre, i quan ja estigui ben cuit afegim els espinacs.
Deixem que es refredi una mica i posem la pasta Brick i sobre la barreja, i l'emboliquem doblegant cap endins els laterals, com un "saquet".

Els posem en una safata que anirà al forn, en uns 10 minuts estarà llest,  queda de color torrat i és cruixent. 

L'han acompanyat d'una senzillíssima amanida de pasta que he fet amb pasta de colors, macarrons, tonyina, olives i blat de moro.