divendres, 6 d’abril de 2012

Pizzes





Les Pizzes, són un clàssic, fàcils, divertides, admeten un munt d'ingredients. Sempre faig la massa amb farina, sal, aigua, i li afegeixo un ou i una mica d'oli, però aquesta vegada Alfonso compro una farina especial, estava bé, però no m'han agradat tant, ens les hem menjat les 4 que he fet . La massa va a gust, jo sempre ha estenc molt, ens agraden fines i cruixents.

Ingredients
 
-Farina especial per pizza (o farina normal)
-Aigua
-sal

-Formatge per Pizza
-Verdures (ceba, pebrot, carbassó ..)

-Pernil dolç,frankfurt..


Posem la farina damunt del marbre, al centre la sal, (si li posarem l'ou i l'oli és el moment) i anem afegint aigua, anem barrejant, tot sembla molt enganchos, però quan quedi la massa lligada no s'enganxa .
Un cop feta la massa la deixem reposar una estona, així quedara més tova per poder estendre-la.
Fem la forma de la pizza, posem tomàquet, el que vulguem ... bacó, verdura, frankfurt, pernil dolç .. etc ... posem el formatge, orenga i al forn.


Avui les Pizzes he posat patata tallada molt fina, tinc una amiga casada amb un italià, de Pescara, i diu que a casa la pizza sempre s'ha menjat amb Patata.