divendres, 20 d’abril de 2012

Crema d'espinacs amb pinyons

Ahir a casa vam sopar crema d'espinacs amb uns pinyons.
Els espinacs són una verdura fantàstica, rica en vitamines A i E, i tenen antioxidants i proteïnes, encara que no s'aconsella consumir-la en excés per l'àcid oxàlic que contenen.

Ingredients.

-200 Grams d'espinacs
-2 Porros

-1 Patata
-1 Got de llet semidesnatada
-Nou moscada
-2 Gots i aigua
-Oli d'oliva
-Sal
-Pinyons


Rentem molt els espinacs, si són congelades o de borsa ja les tenim a punt.Els posem en una cassola amb una mica d'aigua i les coem, quan estiguin cuites reservem.
Rentem, pelem i tallem els porros i les patates i els posem en una cassola amb una mica d'oli, els 2 gots d'aigua i el got de llet, salpebrem .. Coem 10 minuts i afegim els espinacs, deixem coure 5 minuts més, afegim la nou moscada,batem.Servim amb els pinyons.
Fàcil.