diumenge, 15 d’abril de 2012

Cigrons amb espinacs i ou escalfat


Per fer aquesta recepta jo he cuit els cigrons a casa amb l'olla exprés, però es poden posar de pot o ja cuuits.Como ho anava fer de plat únic li he posat una mica d'arròs bomba, però en la recepta original no porta l'arròs.


Ingredients.


1/2 Kilo de Cigrons
-3 Tomàquets madurs
-5 Ous (1 per persona)
-200 Grams d'espinacs
-1 / 2 litre de brou
-2 Grans d'all
-Oli d'oliva
-Sal
-Pebre



Posem els espinacs a bullir uns 2 minuts, escorrem i reservem.
En una cassola posem aigua a bullir amb un raig de vinagre, fiquem els ous sense closca, i els deixem coure uns 2 minutos.Reservem.
Fem un sofregit amb els alls i el tomàquets triturats, incorporem els cigrons, el brou ia continuació els espinacs, rectifiquem de sal, i poseu-vos una mica de pebre. Deixem coure uns 5 minuts.
El servim amb l'ou al centre del plat.