diumenge, 11 de setembre de 2016

Costellam de porc amb cervesa negra

Jo segueixo fent receptes fàcils, amb ingredients senzills i deliciosos.
Aquesta vegada un costellam de Porc Ibèric al forn amb cervesa negra.
Aquesta recepta l'he trobat al bloc De las cosas del comer
És molt millor que la carn de porc sigui ibèric per que queda moltíssim millor.
Realment jo no us puc dir el gust tan bo que té per que no menjo carn des de fa 2 anys, per motius ètics i de salut, però  a casa els ha agradat molt.

Ingredients.

-Costellam de por ibèric
-2 cebes grans
-1 cap d'alls senser
-1 1launa cervesa negra
-Oli d'oliva Verge
-Sal
-Pebre



Posem sal i pebre al costellam.
El posem en una safata, preferible de fang, amb oli, les cebes pelades i el cap d'alls tallat per la meitat.
Ruixem amb la cervesa i ho posem al forn calent a 190 graus uns 90 minuts,.
Durant la cocció cal donar-li alguna volta i anar ruixant amb la cervesa, això farà que ens quedi perfectament cuit per tot arreu i ben sucós.
Ho hem acompanyat per unes verduretes saltejades i unes patates al forn