dimecres, 28 de setembre de 2016

Tagliatelle amb cansalada i xampinyons

No conec ningú a qui no li agradi la pasta.
I és que hi ha tants tipus, tantes maneres de cuinar-la que és impossible  trobar alguna que que no pugui adaptar-se als nostres gustos
Un dels clàssics a casa nostre és la pasta amb carn, i vaig variant entre espaguetis mes gruixuts o menys, tallarines, macarrons gruixuts, ratllats, petits ...

Avui he fet una tagliatelle d'espinacs.
Molt fàcil i han agradat molt.
Del bloc Las cosas del comer

Ingredients.

-300 de tagliatelle d'espinacs
-150 Cansalada fumada
-200 Xampinyons
-1 ceba
-2 grans all
-1 pebrot verd
-2 ous
-orenga
-Formatge Parmesà ratllat
-50 ml de crema fresca, nata, o llet evaporada
-sal
-pebre
-oli d'oliva


Posem aigua a bullir amb sal per la pasta, així podem fer la recepta en poc temps, mentre preparem la salsa bullim la pasta.

Piquem la ceba, el pebrot i els alls.
Tallem a làmines fines els xampinyons i en trossets la cansalada.
Posem una mica d'oli en una paella i sofregim la ceba, el pebrot i els alls picats,
Després afegim els xampinyons i per últim la cansalada.
Batem els dos rovells d'ou amb la nata, el formatge.
Ho barregem tot bé a la paella, amb la pasta ja bullida i li afegim, orenga, sal i pebre al gust.
Deliciós !!!