dilluns, 26 de setembre de 2016

wook de pasta, carn, xampinyons i soja

M'agrada molt cuinar al wook, sobretot les verdures per que si ho fem servir bé queden amb una textura cruixent, i amb salsa de soja queda tot bonissim, pel meu gust.

A la recepta original portava pastanaga que jo he substituït per xampinyons, bo dle podia haver posat les dues coses realment ...


Ingredients

-300 Grams d'espaguetis fins
-2 Bistecs de vedella tallats fins
-200 Grams de xampinyons
-1 ceba
-1 Pebrot verd
-1/2 Pot de brots de soja
-Salsa De soja
-Sal
-Oli D'oliva

Posem aigua per bullir per coure la pasta.

Tallem les verdures en tires fines, i la carn també.
Escorrem l'aigua els brots de soja.
Posem al wook una mica d'oli i el posem al foc ben fort, afegim la ceba, el pebrot, anem remenant, els xampinyons i per últim la carn.
Afegim una mica d'aigua i deixem que s'evapori, llavors posem les brots de soja, li donem unes voltes.
Afegim els espaguetis ja cuits i la salsa de soja, li donem unes voltes al wook i llest per menjar.