dimarts, 20 de setembre de 2016

Filet de Por ibèric amb mostassa i salsa de xampinyons

Aquesta recepta l'he vist a De las cosas del comer i he fet una versió lliure!!!
Ha estat com una barreja de diverses receptes que ja havia cuinat, el filet amb mostassa per una banda, la salsa de xampinyons per un altre.
Jo segueixo amb el meu afany de fer recetes noves a casa, que no em queixi ningú!

ingredients

-Filet De porc ibèric
-Nata Per cuinar o llet evaporada
-xampinyons
-Mostassa de Dijon 
-sal
-pebre
--Oli D'oliva Verge



Posem sal i pebre al filet i en una paella amb oli calent ho segellem, és a dir el fregim per tot els costats però només que agafi color, la cocció sencera la farem al forn.
Quan ho tinguem li posem la mostassa, per tots els costats, generosament.
El posem en una safata, el ruixem amb conyac i ho posem al forn calent a 190 graus uns 30 minuts.
Prepararem la salsa.
Netegem els xampinyons i els tallem a làmines.
Els posem en una paella amb una mica d'oli, els deixem que es vagin fent, com sempre, perdran tota l'aigua i quan l'hagin tornat a absorbir i als tindrem a punt.
Les posem sal, pebre i hi afegim la nata líquida, deixem que bulli uns minuts i ja tenim la salsa llista, ho podem triturar però jo no ho he fet.
Ja tenim el plat a punt.